Get Adobe Flash player

”Glimpses of Nonformal Education for learning, fun and wellbeing”

-atelier pentru profesori-

 

Atelierul „Glimpses of Nonformal Education for learning, fun and wellbeing” își propune să ofere, gratuit, profesorilor interesați, mai ales celor de limba engleză din Orăștie, zona Orăștiei si nu numai, oportunitatea de a interacționa cu 6 voluntare irlandeze, vorbitoare native de limba engleză.

Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” din Orăștie este partener, începând cu anul 2018, într-un proiect Erasmus + KA1 cu Moate Business College Irlanda. Anual, 6 studenți MBC vin la Orăștie pentru trei săptămâni de practică în grădinițe și centre pentru persoane vârstnice. În acest an, am considerat că este necesar să împărtășim bunele practici și cu colegi din alte școli.

Acest atelier își propune:

      Să le ofere profesorilor participanți ocazia de a-și exersa abilitățile de comunicare în limba engleză cu nativi irlandezi prin activități ce abordează sfera educației nonformale pentru lucrul la clasă cu elevii și crearea unei stări de bine optime învățării cu sens.

      Să ofere voluntarilor irlandezi posibilitatea de a interacționa autentic și într-un mediu relaxat, cu vorbitori români de limbă engleză

      Să pună bazele unei comunități de practică pentru profesorii vorbitori de limbă engleză

      Să creeze contextul optim pentru un schimb real de experiență și bune practici

      Să ofere spațiu pentru conectare autentică și socializare, atât de necesare dascălilor

Atelierul va conține activități bazate pe comunicare și lucrul împreună, public speaking informal, creativitate, elemente de teatru și inovație.

Persoană de contact: prof. Bianca Turdean, tel.: 0762.682.931

Data: Marți, 4 februarie 2020

Ora: 17.00 – 19.00

Locul de desfășurare al atelierului: Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Orăștie, sala Cinema, demisol.

*(vă rugăm să ajungeți la timp ca să găsiți sala și să vă trageți sufletul – primele 30 minute pentru conectare, urmatoarele 90 minute pentru atelier)

Nr. limitat de participanți: 20

Cod vestimentar: ținută lejeră ce vă permite mișcarea în voie

Înscrierile se fac până, cel târziu, în data de 4 februarie 2020, ora 12.00

Atelierul va fi susținut de Adriana Ioana Bârcean, profesor de limba engleză cu experiență în formarea adulților, fiind arhitect al educației în cadrul Fundației Noi Orizonturi din Cluj, formator la Finnish Teacher Training Center din Sibiu și în cadrul proiectului național Edunetworks. Adriana este pasionată de metodele nonformale de predare la clasă și de cum putem folosi Mentalitatea Deschisă în Educație.

Notă:

Gândul că nu suntem destul de buni vorbitori de limba engleză ca să putem participa , teama de a face greșeli și de a fi judecați, le lăsăm acasă. Venim la atelier să ne simțim bine împreună, vorbind engleza și socializând cu colegii, într-un mediu relaxat și motivant.

 

Vă așteptăm cu drag!