Vacanta 2006
Vacanta 2006
În sfârşit..... vacanţă, ceva ce am aşteptat cu toţii de foarte mult timp, iar acum de vreo 3 zile ne bucurăm de ea (bine, excludem elevii din clasa a VIII-a şi clasa a XII-a, care acum sunt destul de stresaţi şi sincer îmi pare rău pentru ei ).
Deci.....ce planuri, câte corigenţe ( sau restanţe ), pe unde plecaţi, cu cine plecaţi , dacă tot în vacanţă se desfăşoară, păreri desre BAC, Testare Naţională (aici ar trebui un singur topic numai despre marea realizare a celor care au avut în grijă subiectele de la Istorie ), de când aşteptaţi vacanţa ( sincer, eu de prin 20-21 septembrie 2005 ) şi orice are legătura într-un fel sau altul cu vacanţa.
Deci.....ce planuri, câte corigenţe ( sau restanţe ), pe unde plecaţi, cu cine plecaţi , dacă tot în vacanţă se desfăşoară, păreri desre BAC, Testare Naţională (aici ar trebui un singur topic numai despre marea realizare a celor care au avut în grijă subiectele de la Istorie ), de când aşteptaţi vacanţa ( sincer, eu de prin 20-21 septembrie 2005 ) şi orice are legătura într-un fel sau altul cu vacanţa.
vai ...ce mult ma bucur ca te.ai gandit la un astfel de topic
in vacanta vreau:
-sa dorm muuullllttt
- sa mai citesc ceva
- sa merg pe 15 in TM la Tapinarii (5 ani, merita ,frate)
- sa ajung in Vama Cumva ....
- sa exersez mai mult la Chitara
- sa inot ...mult....
- sa ne intalnim mai des sa poove , god ..ce tot faci ?
si sa ma distez ..
n.am nicio corigenta (10x God) ,am incheiat destul de bine ...zic eu.
voi reveni ..cu noi planuri
in vacanta vreau:
-sa dorm muuullllttt
- sa mai citesc ceva
- sa merg pe 15 in TM la Tapinarii (5 ani, merita ,frate)
- sa ajung in Vama Cumva ....
- sa exersez mai mult la Chitara
- sa inot ...mult....
- sa ne intalnim mai des sa poove , god ..ce tot faci ?
si sa ma distez ..
n.am nicio corigenta (10x God) ,am incheiat destul de bine ...zic eu.
voi reveni ..cu noi planuri
Decide whether or not the goal is worth the risks involved.If it is,stop worrying.
Merci la fel "Wh|sp3rs" si chiar iti doresc mult succes saptamana viitoare, si felicitari pentru notele de la Romana si Engleza .
Cat de vacanta...am inceput sa realizez ca nu e chiar asa de lunga...totusi ce sunt 3 luni ? O sa treaca repede si cu toate ca mi-am prospus sa fac destul de multe lucruri in vacanta, sincer nu stiu daca o sa reusesc sa termin nici macar jumatate din ce mi-am propus....asta e.
Cat de vacanta...am inceput sa realizez ca nu e chiar asa de lunga...totusi ce sunt 3 luni ? O sa treaca repede si cu toate ca mi-am prospus sa fac destul de multe lucruri in vacanta, sincer nu stiu daca o sa reusesc sa termin nici macar jumatate din ce mi-am propus....asta e.