Filosofie matematica

Locul de intalnire al elevilor CNAV care pot discuta aici tot ce doresc dar fara a iesi din topic.
Axime5

Filosofie matematica

Mesaj de Axime5 » 20 Iun 2005 02:02

Pentru ce ar trebui sa luptam noi defapt pentru a dobandi... fericirea?
Si oare din matrix-ul ce ne-a fost creeat mai exista scapare?
Propuneti-mi si mie una... ca nu prea am idee :cry:
Si ce oare urmarim de fapt...cum de nu mai putem intelege oamenii care au o pasiune ciudata precum matem sau informatica?
Probabil ca nu intelegem cata fericire e acolo....

Cei ce aveti astfel de pasiuni "ciudate", nu mai urmati turma, fiti voi insiva caci valorati miliarde!!!
Fiti voi insiva si turma va merge dupa voi veti vedea!!!!! :wink:

PanteraRoz

Mesaj de PanteraRoz » 05 Iul 2005 11:25

Da` fi tu insuti pasionat si arata-ti pasiunea ta.Daca te intereseaza cumva cosurile de gunoi fotografiaza-le.Pur si simplu arata ce te intereseaza pe tine.Pasiunea ta "ciudata"

alexandru

Mesaj de alexandru » 19 Oct 2005 14:57

Nu cred ca elevii cu pasiuni ca informatica sau matematica sau alte materii ar trebui sa faca ceva special pentru a arata colegilor ca le place materia respectiva. Timpul rezolva totul si elevii bine pregatiti la o materie se vor evidentia si colegii vor ajunge sa recunoasca pe cei care sunt pasionati de o anumita materie. 8)

marinmeister

Mesaj de marinmeister » 23 Noi 2005 22:03

Da OK sistemul de invatzamant din Romania e prost. In primul rand ca vei fi bun numai pentru tine. In al doilea rand te invatza in scoala ca trebuie sa fii cel mai bun, cine spune asta? Cand ajungi in viatza nimanui nu ii pasa ca tu ai fost cel mai cel in liceu sau faculta... tot ce il intereseaza e experientza in campul muncii asa ca nu trebuie sa fii cel mai bun trebuie doara sa ai un CV bazat care nu se face cu participari la olimpiada ci participari la concursuri practice. Potzi fi tu cel mai bun dar dak vine unu si scrie ca el a lucrat cu SOLECTRON, ALCATEL, PINNACLE, SRR e evident ca te-a luat.....

Axime5

mda

Mesaj de Axime5 » 15 Iul 2008 12:50

nu fi asa de sigur .... sincer prima oara cand te angajezi conteaza daca ai fost olimpic si daca ai avut note bune... dupa evident ca nu,.... si asta ti-o zic din experienta cu Siemens( cresti mult in ochii lor daca in CV scrie olimpic la mate sau info)... desigur conteaza si abilitatile de comunicare.
:wink:

BUTTON_POST_REPLY

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: 5 şi 0 vizitatori