Pe viitor

Locul de intalnire al elevilor CNAV care pot discuta aici tot ce doresc dar fara a iesi din topic.
Post Reply
User avatar
bismarck
Posts: 137
Joined: 13 Oct 2005 09:42
Clasa: Vizitator
Contact:

Pe viitor

Post by bismarck »

Chiar ma uitam...a inceput scoala de 3 luni, aproape 4 azi maine si nici o activitate pe forum. Unde sunt noii elevi ai CNAV ?

Si daca tot nu au idei de discutat pe forum, as vrea sa-i intreb eu ceva: s-a gandit careva dintre voi (elevi de-a 9, 10...12) ce-o sa faca pe viitor ?

Intrebari de genu: ce facultate, ce cariera (adica...nu ma duc la Alma Mater doar asa ca sa-mi iau diploma si sa fiu un alt absolvent de drept sau cine stie ce....). S-a gandit careva, pe ce ar trebui sa se axeze, de ce anume e interesat el ca persoana ? (in afara de iesitul in NRG, la Moisesc, H si altele...).

Nu stiu, eu am ajuns student...si-mi dau seama cum am pierdut 4 ani prin liceu fara sa fac ceva anume, in afara de putina informatica (ca puteam sa fac atatea si-acolo, dar am ales sa nu ma omor prea tare).
Si-acum, ca studenti, stam toti asa de prost cu timpul liber incat nu mai poti face nimic...in liceu stai, mergi la ore, te plictisesti, te joci cine stie ce pe la ore, nu bagi profesorul in seama...cand ajungi acasa stai la calculator, filme, iesit in oras...pe scurt, ai atata timp liber si-l irosesti la greu, iar la facultate tanjesti dupa inca o ora cateodata....dupa inca o zi libera in care sa poti face ceva....sa stai linistit sa te uiti la niste filme, sa citesti o carte, nu stiu...pur si simplu tanjesti dupa perioada aia din liceu in care aveai atata timp liber si puteai sa faci ce vroiai cu el.(si logic ca nici unul dintre noi n-a stiut sa-l foloseasca k-lumea :P)

Din cauza asta sunt curios...care dintre voi s-a gandit cu adevarat ce va face, sau ca sa intreb altfel: se gandesti cineva cum sa-si foloseasca timpul ala liber ca sa faca orice altceva, care sa-l ajute in viitor cand nu va mai avea timp sa faca de toate ?
PanteraRoz

Re: Pe viitor

Post by PanteraRoz »

Sunt toti la NRG! ma, n-au timp sa intre pe forum. Poate inca se mai gandesc ce sa-ti raspunda. Trist bismarck, trist. :?
User avatar
Uliu
Posts: 14
Joined: 22 Jan 2010 22:58
Nume: OANA
Prenume: Iuliu-Maximilian
Clasa: Vizitator

Re: Pe viitor

Post by Uliu »

bismarck wrote:Chiar ma uitam...a inceput scoala de 3 luni, aproape 4 azi maine si nici o activitate pe forum. Unde sunt noii elevi ai CNAV ?
Problema este lipsa culturii utilizarii PC-ului si a Internetului: cele doua sunt utile doar pentru a vizualiza filmulete haioase pe youtube... Trist! Cand altii vorbesc despre a II-a alfabetizare, noi tindem sa o uitam si pe prima.
Image
Admin
Site Admin
Posts: 10
Joined: 23 Nov 2004 14:43
Nume: Popa
Prenume: Daniel
Clasa: Profesor

Re: Pe viitor

Post by Admin »

Elevii noi dorm. Nu cred că generațiile noi știu să folosească un forum, adică sa scrie ceva coerent, corect românește, susținut cu argumente logice.
Noul președinte al Consiliului Elevilor susținea că dorește crearea pe site al unui loc în care elevii să-și susțină opiniile. acest forum exista din 2004.
Oare inițiativa noului președinte va reînvia forumul sau ...
Sunt curios dacă va găsi acest mesaj până termină liceul.
ramosand95
Posts: 1
Joined: 01 Jun 2019 13:03
Nume: ramos
Prenume: andrei
Clasa: Vizitator

Re: Pe viitor

Post by ramosand95 »

Oricine are cunostinte de a folosii un forum, numai ca generatia cea noua nu mai este interesata de cultura.
Principala ocupatie in prezent a adolescentilor este telefonul, masina si banii.
Cauciucuri la super preturi.
Post Reply