motorspot

Aici puteti discuta tot ceea ce doriti fara ca ceea ce este off topic sa fie sters. Singura regula impusa: atentie la limbaj.
Post Reply
alexandru

motorspot

Post by alexandru »

Motorspor: tot ceea ce e legat de motorsport. Urmariti sporturile cu motor? Care? Noutati? Ce va place la sportul cu motor pe cale il urmariti...si...de ce nu....de ce n va place motorsportul(daca ju va place, spuneti) 8)
User avatar
Catalin
Posts: 6
Joined: 20 Jan 2006 13:33

Post by Catalin »

Imi plac cursele de masini, dar nu sunt un mare fan. I hate superbike!!!!!!!!
alexandru

Post by alexandru »

stiti cumva care e situl de la DTM? 8)
vyruss

Post by vyruss »

Catalin wrote:Imi plac cursele de masini, dar nu sunt un mare fan. I hate superbike!!!!!!!!
chiar crezi ca intereseaza pe cineva?
PanteraRoz

Post by PanteraRoz »

vyruss wrote:
Catalin wrote:Imi plac cursele de masini, dar nu sunt un mare fan. I hate superbike!!!!!!!!
chiar crezi ca intereseaza pe cineva?
Nu-i darama si tu visele acuma.....
marinmeister

Post by marinmeister »

Ai dreptate pantero acilea zice cine ce vrea.... ca doara nu ne baga nimeni in seama :P numa adminu :D
User avatar
electric_evelyn
Posts: 52
Joined: 16 Mar 2006 11:07
Clasa: Vizitator
Location: Orastie

Post by electric_evelyn »

mie imi plac in mod special motocicletele....da nu ma dau in laturi nici de la o formula 1 sau ceva curse.....Sa te intreb eu ceva aku: care crezi ca-i cea mai cool masina (din oras)? :roll:
Winners don't quit, quitters don't win.
PanteraRoz

Post by PanteraRoz »

electric_evelyn wrote:aku: care crezi ca-i cea mai cool masina (din oras)? :roll:
Care oras? :roll:
User avatar
electric_evelyn
Posts: 52
Joined: 16 Mar 2006 11:07
Clasa: Vizitator
Location: Orastie

Post by electric_evelyn »

pai cre k d la noi...nu? sau nu avem masini cool?
Winners don't quit, quitters don't win.
marinmeister

Post by marinmeister »

http://www.forzarapid.ro/index_stire.ph ... 0lui%20G.B. Un link pentru toti cei carora le place o parodie bine facuta.... (e vb de sport!!!!)
Pissoiash

Post by Pissoiash »

http://www.rapidisti.ro/index/Lista_lui ... ecali.html uita-ti aici chestie legata d sport... si d obsedati de net.... :))
marinmeister

Post by marinmeister »

pisoiule... esti cu echipa de sub Grant?
alexandru

Post by alexandru »

in 20 mai 2007 Romaania va avea loc o etapa pe un cirucit stradal in Bucuresti(Piata Constitutiei) pentru FiaGT cu un buget de 35 mil Euro

:arrow: bilete (100.000) 20-50 Euro pentru 3 zile
paraschivrazvan25
Posts: 4
Joined: 27 Feb 2024 15:00
Nume: Razvan
Prenume: Ion
Clasa: Vizitator
Contact:

Re: motorspot

Post by paraschivrazvan25 »

Serviciile firmelor de inchirieri auto din Bucuresti și Otopeni care oferă livrarea mașinilor în aeroport reprezintă o opțiune extrem de convenabilă și eficientă pentru clienți. Unul dintre principalele avantaje este accesibilitatea maximă, deoarece clienții pot obține rapid și ușor mașina de închiriat direct de la aeroport, fără a fi nevoie să călătorească suplimentar sau să caute alte modalități de transport. Această facilitate este deosebit de valoroasă pentru cei care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice și doresc să își înceapă călătoria fără întârzieri sau inconveniente. O altă caracteristică esențială este diversitatea flotelor de mașini de închiriat. Aceste companii dispun de o gamă variată de vehicule, de la modele compacte și economice la mașini de lux și SUV-uri, satisfăcând astfel nevoile și preferințele diferite ale clienților. Indiferent dacă cineva călătorește singur sau în grup, pentru afaceri sau pentru agrement, există întotdeauna o opțiune potrivită disponibilă pentru a satisface cerințele specifice. În plus, prețurile atractive reprezintă un alt avantaj major al serviciilor de închirieri auto. Companiile de închirieri auto din București și Otopeni concurează pentru a oferi cele mai competitive tarife și oferte, ceea ce se traduce în economii semnificative pentru clienți. Prin intermediul promoțiilor speciale, reducerilor pentru rezervări online sau a pachetelor avantajoase, clienții pot obține mașini de închiriat la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea sau serviciile asociate.
Un alt avantaj de luat în considerare este serviciul de suport și asistență oferit de aceste companii. De la rezervarea inițială până la returnarea mașinii, clienții beneficiază de suport profesional și prompt, asigurându-se astfel că întreaga experiență de închiriere este fără probleme și plăcută. Acest aspect este deosebit de important pentru cei care călătoresc într-o țară străină și au nevoie de sprijin suplimentar și orientare în ceea ce privește procesul de închiriere auto. În concluzie, serviciile firmelor de închirieri auto din București și Otopeni care livrează mașinile în aeroport oferă o serie de avantaje semnificative clienților, incluzând accesibilitate maximă, flote diverse de mașini de închiriat, prețuri atractive și servicii profesionale. Aceste aspecte transformă procesul de inchiriere auto Otopeni într-o experiență simplă, convenabilă și satisfăcătoare pentru toți clienții, indiferent de nevoile sau preferințele lor individuale. Daca aveti nevoie de o oferta personalizata gasiti solutii profesionale la un click distanta pe inchirieriauto-otopeni.com
Post Reply