Pagina 1 din 1

Pe viitor

ScrisCOLON 01 Dec 2009 00:35
de bismarck
Chiar ma uitam...a inceput scoala de 3 luni, aproape 4 azi maine si nici o activitate pe forum. Unde sunt noii elevi ai CNAV ?

Si daca tot nu au idei de discutat pe forum, as vrea sa-i intreb eu ceva: s-a gandit careva dintre voi (elevi de-a 9, 10...12) ce-o sa faca pe viitor ?

Intrebari de genu: ce facultate, ce cariera (adica...nu ma duc la Alma Mater doar asa ca sa-mi iau diploma si sa fiu un alt absolvent de drept sau cine stie ce....). S-a gandit careva, pe ce ar trebui sa se axeze, de ce anume e interesat el ca persoana ? (in afara de iesitul in NRG, la Moisesc, H si altele...).

Nu stiu, eu am ajuns student...si-mi dau seama cum am pierdut 4 ani prin liceu fara sa fac ceva anume, in afara de putina informatica (ca puteam sa fac atatea si-acolo, dar am ales sa nu ma omor prea tare).
Si-acum, ca studenti, stam toti asa de prost cu timpul liber incat nu mai poti face nimic...in liceu stai, mergi la ore, te plictisesti, te joci cine stie ce pe la ore, nu bagi profesorul in seama...cand ajungi acasa stai la calculator, filme, iesit in oras...pe scurt, ai atata timp liber si-l irosesti la greu, iar la facultate tanjesti dupa inca o ora cateodata....dupa inca o zi libera in care sa poti face ceva....sa stai linistit sa te uiti la niste filme, sa citesti o carte, nu stiu...pur si simplu tanjesti dupa perioada aia din liceu in care aveai atata timp liber si puteai sa faci ce vroiai cu el.(si logic ca nici unul dintre noi n-a stiut sa-l foloseasca k-lumea :P)

Din cauza asta sunt curios...care dintre voi s-a gandit cu adevarat ce va face, sau ca sa intreb altfel: se gandesti cineva cum sa-si foloseasca timpul ala liber ca sa faca orice altceva, care sa-l ajute in viitor cand nu va mai avea timp sa faca de toate ?

Re: Pe viitor

ScrisCOLON 03 Mar 2010 01:50
de PanteraRoz
Sunt toti la NRG! ma, n-au timp sa intre pe forum. Poate inca se mai gandesc ce sa-ti raspunda. Trist bismarck, trist. :?

Re: Pe viitor

ScrisCOLON 10 Mar 2010 15:58
de Uliu
bismarck scrieCOLONChiar ma uitam...a inceput scoala de 3 luni, aproape 4 azi maine si nici o activitate pe forum. Unde sunt noii elevi ai CNAV ?
Problema este lipsa culturii utilizarii PC-ului si a Internetului: cele doua sunt utile doar pentru a vizualiza filmulete haioase pe youtube... Trist! Cand altii vorbesc despre a II-a alfabetizare, noi tindem sa o uitam si pe prima.

Re: Pe viitor

ScrisCOLON 05 Noi 2013 22:12
de Admin
Elevii noi dorm. Nu cred că generațiile noi știu să folosească un forum, adică sa scrie ceva coerent, corect românește, susținut cu argumente logice.
Noul președinte al Consiliului Elevilor susținea că dorește crearea pe site al unui loc în care elevii să-și susțină opiniile. acest forum exista din 2004.
Oare inițiativa noului președinte va reînvia forumul sau ...
Sunt curios dacă va găsi acest mesaj până termină liceul.

Re: Pe viitor

ScrisCOLON 01 Iun 2019 13:07
de ramosand95
Oricine are cunostinte de a folosii un forum, numai ca generatia cea noua nu mai este interesata de cultura.
Principala ocupatie in prezent a adolescentilor este telefonul, masina si banii.